PVC I ALU STOLARIJA

ALU STOLARIJA

U modernoj arhitekturi danas koriste se različiti geometrijski oblici, a aluminijum je savršen materijal koji može da ispuni sve ove zahteve i očekivanja. ALU stolarija svojim izgledom i velikim izborom boja ispunjava sve estetske zahteve, a njena glatka površina i savršena završena obrada čine je veoma lakom za održavanje.

ALU stolarija je lakša od PVC-a i kao takva pogodna je za zastakljivanje većih površina, kao što su fasade od stakla ali i kancelarijski (poslovni) prostor. Aluminijum je metal i kao svi metali dobar je provodnik toplote, pa su njegova izolatorska svojstva znatno lošija nego kod PVC-a. Međutim, današnja ALU stolarija se proizvodi sa termo prekidom (termo mostom) pa su toplotne i zvučne karakteristike znatno poboljšane. ALU stolarija se može prilagoditi otvorima bilo kojih dimenzija, čak i nestandardnim otvorima.

ALUMINIJUMSKI PROZORI RAKIĆ

ALUMINIJUMSKA VRATA RAKIĆ

ALUMINIJUMSKI PROZORI RAKIĆ

ALUMINIJUMSKA VRATA RAKIĆ

Aluminijumsku stolariju proizvodimo od najkvalitetnijeg grčkog profila ELVIAL. On je jedan od najbrže rastućih brendova na grčkom i evropskom tržištu i dugogodišnji je prvak u kvalitetu ALU stolarije. ELVIAL razvija, proizvodi i distribuira napredne ALU sisteme za jednostavne i složene artihektonske primene.

Njegov elegantan izgled i lakoća pri korišćenju čine da stolarija napravljena od njega daje maksimalnu korisnost i zadovoljstvo svih korisnika. Stolarija napravljena od ELVIAL profila će zasigurno ulepšati Vaš enterijer i eksterijer. Zbog njegove lakoće dobar je za zatvaranje velikih otvora i za pravljenje vrata i prozora . ALU profil sa termoprekidom omogućava dobru izolaciju kao i PVC stolarija. Dostupna je u više boja.

Prednosti aluminijumske stolarije:

– Nije podložna koroziranju,
– Otporana na vremenske uslove,
– Dobara za izradu stolarije velikih površina,
– Besprekoran izgled,
– Lakoća održavanja,
– Odlična sigurnost (od provala i požara),
– Dobar izolator (najnoviji sistem sa termoprekidom).

ZAŠTO PVC I ALU STOLARIJA RAKIĆ?

ZAŠTO PVC I ALU STOLARIJA RAKIĆ?

COPYRIGHT @ 2018 PVC ALU STOLARIJA RAKIĆ SMEDEREVO. ALL RIGHTS RESERVED