PVC I ALU STOLARIJA

ALUMINIJUMSKA VRATA

U modernoj arhitekturi danas koriste se različiti geometrijski oblici, a aluminijum je savršen materijal koji može da ispuni sve ove zahteve i očekivanja. ALU stolarija svojim izgledom i velikim izborom boja ispunjava sve estetske zahteve, a njena glatka površina i savršena završena obrada čine je veoma lakom za održavanje.

 

TRANSPORT I MONTAŽA UKLJUČENI U CENU

NAJPOVOLJNIJE CENE

POŠTOVANJE UGOVORENIH ROKOVA

Želite savršena vrata za vaš poslovni ili životni prostor? Onda su aluminijumska vrata vaš pravi izbor. Ukoliko želite da od vrata ostavite utisak na vaše klijetnte ili goste nemojte razmišljati opredelite se za alu vrata firme Rakić iz Smedereva. 

Uprkos višoj ceni u odnosu na druge modele, aluminijumska vrata su višestruko isplativja. Aluminijumska vrata pružaju sigurnost, kao i zaštitu od različitih vremenskih uticaja. Pored toga, njihov estetski izgled vam omogućava da istaknete sopstveni ukus i vašem domu daje lični pečat.

Zbog modernog dizajna aluminijum je savršen material za različite geometrijske oblike, a zbog svoje glatke površine i izuzetne završne obrade vrata su jako laka za održavanje. Toplotne i zvučne karakteristike su poboljšane proizvodnjom sa termo prekidom.

PREDNOSTI ALU VRATA

– odlična zvučna izolacija

– ne zahteva posebno održavanje

– izvanredna termička izolacija

– mehanička izdržljivost

– lako održavanje

ZAŠTO PVC I ALU STOLARIJA RAKIĆ?

ZAŠTO PVC I ALU STOLARIJA RAKIĆ?

COPYRIGHT @ 2018 PVC ALU STOLARIJA RAKIĆ SMEDEREVO. ALL RIGHTS RESERVED